JELENA ĐOKOVIĆ NIKAD ISKRENIJE O PRIVATNOM ŽIVOTU: Progovorila o VASPITANJU DECE, pa otkrila sve o VELIKOM PROBLEMU
Jelena Đoković, Foto: Jesus Briones/GTRES / Shutterstock Editorial / Profimedia

otvorila dušu

JELENA ĐOKOVIĆ NIKAD ISKRENIJE O PRIVATNOM ŽIVOTU: Progovorila o VASPITANJU DECE, pa otkrila sve o VELIKOM PROBLEMU

Supruga najboljeg tenisera ne iznosi često detalje o njihovom privatnom životu

Objavljeno:

Jelena Đoković, supruga proslavljenog tenisera Novaka Đokovića, a ona je sada progovorila o temi roditeljstva i odgajanja dece, pa pomenula i svoje naslednike.

Jelena i Novak imaju dvoje dece, Taru i Stefana, a supruga najboljeg tenisera ne iznosi često detalje o njihovom privatnom životu, te nas je iznenadilo što je sa nama odlučila da podeli koja joj je glavna zvezda vodilja u ulozi majke.

- To je sjajno pitanje, kao roditelj se često pitam kako da budem i dovoljno jasna našoj deci, i dovoljno autoritativna da zadržim određene granice koje ne mogu da pređu. Često mi je to teško ukoliko nisam emotivno regulisana i ukoliko me osećanja preplave. To je razlog zbog čega mnogi roditelji reaguju previše popustljivo ili strogo, deca nemaju balans i konstantnost od strane roditelja. Idemo iz jednog ekstrema u drugi. Njima treba normalno okruženje da bi mogli da se razvijaju - rekla je Jelena na početku za "Blic"

Ona se onda osvrnula i na korišćenje mobilnih telefona kod dece.

- Nećemo se više vraćati unazad na to kako smo mi odrastali, deca nažalost jesu izložena ekranima i posledice jesu mnogostruke. Istraživanja kažu da deca imaju poremećaj pažnje, društvene mreže su napravljene tako da stvaraju zavisničko ponašanje. U jako kratkom periodu pogledaju dosta sadržaja, njihov mozak je treniran da menja mnogo informacija i ne možemo da vidimo decu koja uspevaju da zadrže pažnju u razgovoru i školama, a da ne pričam o drugim problemima. Nadam se da ćemo naći bolje rešenje - objasnila je Jelena, koja se takođe sa tim bori.

Kako kaže, njena deca još uvek nemaju mobilne telefone.

- Uspešno se još uvek borim, moja deca imaju devet i šest godina, za sada nemaju telefone, niti tablete. U školama se na određenim časovima tableti koriste, ali je to za sada u nekim granicama zdravog razuma - zaključila je Novakova supruga.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Telegraf/N.L. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.